ALTEREGO PRODUCCIONS CONTACTE
SERVEIS DE PRODUCCIO

Serveis.

Servei de suport integral a la producció nacional i estranjera.

Alter Ego Films, compta amb els recursos humans i tècnics necessaris per assistir i donar suport logísitic a la producció audiovisual. Donada l'àmplia experiència del nostre equip en la dinàmica i el funcionament del sector audiovisual a Catalunya, posem a la vostra disposió tots els nostres coneixements per al desenvolupament integral del vostre projecte. Des de la sala de càsting, a la recerca de les localitzacions, gestió de permisos, oficina de producció i tot alló que és relatiu al rodatge i la postproducció.

................................................................................................................................................................

Servei de producció audiovisual.

Un altre dels serveis que us oferim des de la productora és l'enregistrament audiovisual de qualsevol tipus d'esdeveniment. En aquest sentit els nostres clients són organismes, entitats, institucions i empreses del sector públic o privat. A partir de l'encàrrec que el client ens faci, en cada cas, nosaltres duem a terme la logística d'execució des del punt de vista conceptual i artístic així com el tècnic i de desenvolupament que inclou la preproducció, el rodatge i la postproducció.

© AlterEgo Films 2010. Tots els drets reservats.
> inici