PRODUCCIONS SERVEIS DE PRODUCCIO CONTACTE
ALTEREGO

AlterEgo Films


Alterego Films neix al 2005 amb la intenció de sumar esforços i contribuir així a la consolidació de la indústria cinematogràfica catalana. Amb la idea de desenvolupar i produir projectes audiovisuals d'interès i atractiu dintre i fora de casa, tenim la convicció de que "localitat" no és un obstacle per a la "universalitat".

El nostre equip humà es conforma de diversos professionals del sector units per una passió en comú: tot allò que fa referència al món de l'audiovisual. El cinema i la televisió com mitjà d'expressió artística. Comunicar, commoure, arribar a l'espectador és la nostra principal motivació. Per fer-ho comptem amb un equip ben preparat i amb una àmplia trajectòria dintre del sector.

A més de les produccions pròpies oferim serveis integrals de suport a la producció nacional i estrangera per aquells que vulguin desenvolupar el seu projecte a casa nostra, posant a la seva disposició tot el material tècnic i humà necessaris per assolir el millor resultat.

En els diferents apartats d'aquesta web podreu consultar i veure tota la informació que fa referència a les activitats que desenvolupem. Produccions, projectes, serveis de producció, cursos vinculats a l'audiovisual, etc. Volem impulsar molt especialment, també, la comunicació i el diàleg amb tot aquell que estigui interessat en la indústria cinematogràfica catalana, per això posem a la vostra disposició l'apartat “BÚSTIA”, amb la finalitat d'incentivar noves línees d'acció conjunta donant cabuda a les vostres propostes, comentaris i opinions.

Esperem trobar-vos en aquest apassionant camí, col·laborar junts i compartir amb vosaltres el que ens ha interessat des del principi:

La Màgia del Cinema.

 
© AlterEgo Films 2010. Tots els drets reservats.
> inici